Forever Young BBL – Creëer ware schoonheid van binnenuit

Iedereen wil er graag stralend uit blijven zien. Zijn we niet allemaal op zoek naar dé oplossing voor een huid die jonger oogt? Forever Young BBL biedt u nu een diepgaande behandeling die de huid van binnenuit instelt op verbetering. Met lichtenergie wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Deze revolutionaire behandeling beïnvloedt de genexpressie. Genexpressie is het proces waarmee een cel zijn genetische code krijgt. Hoe ouder mensen worden, hoe meer genen worden geactiveerd die te maken hebben met veroudering. Hierdoor verandert de structuur en de uitstraling van de huid. Dit proces terugdraaien lijkt onmogelijk. Toch kan het met Forever Young BBL!

ForeverYoung

Forever Young BBL in beeld

Hoe werkt een Forever Young BBL behandeling?

De Forever Young BBL behandeling brengt de genexpressie van de oudere huid weer terug naar hetzelfde niveau als in de jonge huid. Het gelaat wordt 2 keer behandeld met hoogfrequent flitslicht. Deze twee passes worden haaks op elkaar gezet met zo’n 10% overlap, zodat geen enkel stukje huid wordt overgeslagen.

Hierna volgt een SkinTyte II behandeling van de hals en de kaaklijn. De Forever Young BBL Skintyte geeft een diepe verwarming van de dieper gelegen huidlagen en zorgt daarmee voor een huidverstrakking. De Skintyte huidverstrakking geeft een coagulatie en laat het collageen samentrekken. Het stimuleert tevens de aanmaak van nieuw collageen. De behandeling resulteert* in feite in een verstrakking van de huid en geeft een liftend effect. Forever Young BBL Skintyte™ maakt gebruik van Infrarood om de huid te verwarmen, terwijl gelijktijdig de opperhuid wordt beschermd met saffier contactkoeling. Dit garandeert maximale veiligheid en comfort. Het verwarmingsproces zorgt ervoor dat het zachte weefsel samentrekt en het stimuleert daar tevens de aanmaak van nieuw collageen mee.

De behandeling zelf, inclusief de huidverstrakking met de Skintyte duurt 15 minuten. Voor de Skintyte is geen verdoving noodzakelijk. De downtime is nihil te noemen, de huid is hoogstens wat rood, gelijk aan een zonnige middag op het terras.

Voor meer informatie bekijkt u ook:

Prijzen voor een Forever Young BBL behandeling
Voor en na foto’s
Veel gestelde vragen