Resultaat

De meeste mensen zijn na 1 behandeling klachtenvrij. Soms geeft een tweede behandeling een nog beter resultaat. Zoals bij elke medische procedure kunnen de resultaten per persoon wisselen.

Dit zegt Mark over zijn ervaring met Dermalight Medical:

Iedereen transpireert. De een wat meer dan de ander. Bij mij was het zo erg dat ik zelfs op momenten zonder lichamelijke inspanning enorme transpiratieplekken in mijn kleding kreeg. Een vies gezicht, een onprettig gevoel. Omdat ik een representatieve functie heb, vond ik dat het tijd was om er wat aan te laten doen. Enige maanden geleden heb ik het probleem besproken met mijn huisarts. Hij verwees me door naar het Martini Ziekenhuis in Groningen.

Twee weken later. Ik kreeg een oproep voor een afspraak met een dermatoloog. Tijdens de afspraak heb ik mijn probleem duidelijk gemaakt, en stelde de dermatoloog voor om een MiraDry behandeling te doen. De MiraDry behandeling is eigenlijk de beste behandeling tegen overmatig transpireren. Het laat geen littekens achter, is gifvrij en het resultaat is blijvend. In Nederland zitten meerdere klinieken die deze behandeling uit kunnen voeren, in Groningen is dat Dermalight Medical. Deze kliniek zit in het Martini ziekenhuis, en is opgezet door dermatologen. Ik hoefde dus niet lang na te denken, ik liet de behandeling met de MiraDry bij Dermalight Medical uitvoeren.

De dag van de behandeling. Eindelijk zou mijn probleem verholpen worden! Na een hartelijk ontvangst in de kliniek van Dermalight Medical heeft de dermatoloog die de behandeling uit zou voeren samen met mij de stappen van de behandeling doorgenomen. Daarna mocht ik plaatsnemen in de behandelkamer, op de behandelstoel. Deze stond bijna in de lighouding, zodat ik comfortabel lag tijdens de behandeling. Met behulp van een soort plakplaatje werd er een patroon aangebracht om mijn beide oksels, zodat het behandelgebied duidelijk was voor de dermatoloog. Mn armen waren ontspannen, de verdoving was ingebracht. De spuitjes waren bijna niet te voelen, het is het beste te omschrijven als een klein naaldenprikje.

De MiraDry ging pijnloos te werk, de hele behandeling duurde zo’n 1,5 uur. Eenmaal thuis heb ik coolpads aangebracht, om zwelling zo veel mogelijk te voorkomen. Begin van de avond was de verdoving uitgewerkt, en voelde ik dat de zwelling dikker werd. Dit is ook logisch, en een natuurlijke reactie van het lichaam op de behandeling. De dag na de behandeling was de zwelling op zijn hoogtepunt qua dikte. De middag na de behandeling heeft de dermatoloog ook contact gehad met mij, om te vragen hoe het ging met de pijn en zwelling, en of ik nog vragen had. Alles was me duidelijk. De dagen erna kon ik mijn dagelijkse bezigheden weer oppakken, al zat sporten er nog even niet in. De weken erna nam de zwelling af, en sindsdien heb ik geen last meer van overmatig zweten! Wat een opluchting, geen gênante plekken meer onder mijn oksel.

Gelukkig heb ik tot dusver geen tweede behandeling nodig. De behandeling is overal even duur, 1500 euro namelijk. Mocht er een tweede behandeling nodig zijn, dan kost deze 1000 euro. Toch had ik dit bedrag er graag voor over, het resultaat is prima. Een echte aanrader voor iedereen die ook last heeft van overmatige transpiratie!

 

Een andere patiënt mailde haar ervaring met de miradry:  

Al jaren had ik last van overmatig zweten van de oksels. Een hardnekkig probleem, waardoor ik continu shirtjes wisselde vanwege vochtige plekken en regelmatig kleding weg moest doen omdat het verkleurd was. Alle plaatselijke middeltjes gaven slechts kortdurend verbetering van mijn klachten. Op een gegeven moment hoorde ik van een soort laserbehandeling in het Martini Ziekenhuis, MiraDry. Ik kreeg uitleg hierover door dermatoloog dokter Harms op de polikliniek. Zij voerde de behandeling uit samen met een huidtherapeute, een goed op elkaar ingespeeld team. De behandeling zelf is me reuze meegevallen. Door de informatie voorafgaand aan de behandeling wist ik wat ik kon verwachten. Na het uitwerken van de verdoving was het een dag flink branderig en gevoelig, maar enkele tips van dokter Harms gaven goede verlichting van deze klachten. Fijn was ook dat ze me een dag na de behandeling belde om te vragen of er nog problemen waren. Het mooie is dat de MiraDry behandeling een blijvende oplossing is! Ik heb helemaal geen klachten meer en ben erg blij dat ik mij nu geen zorgen meer hoef te maken over natte plekken onder mijn oksels. Ik zou het anderen direct aanraden.

Ervaringen

Lees hier welke ervaring mensen hebben na een behandeling met de MiraDry:

 

Bent u tevreden met het resultaat van de behandeling? Wij waarderen het als u een review schrijft!

Schrijf een review (Google+ pagina)