Veelgestelde vragen over miraDry

Veelgestelde vragen over Forever Young BBL

Wat is de miraDryprocedure?

Het is de enige behandeling met een blijvend effect zonder dat een operatie met bijbehorende risico’s nodig  is. Het systeem geeft ter plaatse van de okselhuid gedoseerde energie af in het gebied waar de okselklieren zich bevinden. Hierdoor worden de klieren geëlimineerd. De zweetklieren groeien niet terug. Het effect is een enorme en blijvende vermindering van okselzweet.

Wat gebeurt er na de behandeling?

Er is minimale tot geen hersteltijd nodig na de behandeling. Normale activiteiten en werk zijn meteen na de procedure op te pakken. Sporten moet na enkele dagen weer mogelijk zijn. Wat plaatselijk ongemak en zwelling is normaal en verdwijnt geleidelijk. Voor direct na de behandeling wordt een ice-pack en een pijnstiller van de drogist geadviseerd.

Kan ik mijn okselzweetklieren wel missen?

Ja, uw lichaam heeft meer dan 4 miljoen zweetklieren waarvan slechts 2% zich in de oksels bevindt. Het uitschakelen van die 2 % heeft geen effect op het vermogen van het lichaam om af te koelen.

Na hoeveel tijd merk ik effect van de behandeling?

Het effect zal direct merkbaar zijn.

Is de behandeling ook geschikt voor andere lichaamsdelen.

De behandeling is alleen geschikt en goedgekeurd voor overmatig zweten ter plaatse van de oksels. Als u last heeft van zweethanden, kijk dan verder op de website van de Hyperhidrosis-kliniek door hier te klikken.

Hoe werkt Forever Young BBL?

De behandeling van Forever Young BBL reikt tot diep in de cellen. De behandeling activeert bepaalde genen die horen bij een jong lichaam. Tegelijkertijd worden de genen ‘uitgezet’ die horen bij veroudering. U maakt dus meer eiwitten en andere bouwstenen aan die u ook had toen u jonger was. Nieuwe huidcellen worden als het ware ‘geprogrammeerd’ om jong te zijn. Dit resulteert in een jonge stralende huid.

Hoeveel behandelingen moet ik ondergaan?

Het aantal behandelingen verschilt per patiënt. We stellen samen met u een behandelplan op. Voor een nog beter resultaat kan deze behandeling eventueel worden gecombineerd met een andere cosmetische behandeling.

Regelmatige behandelingen stoppen het verouderingsproces van de huid. Dit heeft onderzoek aangetoond. Onder regelmatige behandelingen wordt verstaan: ten minste één keer per jaar.

Is de behandeling veilig en hoe voelt het?

Uw ogen worden goed beschermd, bijvoorbeeld met een speciale bril. Over het algemeen is een plaatselijke verdoving niet nodig.

Tijdens de Forever Young BBL-behandeling wordt het licht geabsorbeerd door de huid. Op dat moment kunt u een warm gevoel ervaren of kan het lijken alsof er iets snel tegen uw huid tikt. De duur van een behandeling varieert van een paar minuten tot een half uur. Dit is afhankelijk van het deel van de huid dat u laat behandelen en de soort behandeling die wordt uitgevoerd.

Hoe lang duurt het herstellen?

Forever Young BBL is een milde behandeling. In bijna alle gevallen is er geen herstelperiode. Meestal kunt u direct weer aan het werk, make-up aanbrengen en uw dagelijkse activiteiten oppakken.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Na de behandeling voelt uw huid zachter aan, poriën vallen minder op en ongelijke pigmentatie of zonnevlekken trekken weg. De behandelde huid kan even rood worden. Deze roodheid verdwijnt binnen enkele uren. Bij sommige pigmentaandoeningen kan de huid donkerder worden. Dit wordt ook snel minder. Hierbij kan soms wat vervelling optreden.

De resultaten van een behandeling zijn afhankelijk van uw lichamelijke conditie, het aantal behandelingen en het deel van de huid dat u laat behandelen.

Interesse in een miraDry behandeling? Neem dan contact met ons op.

Interesse in een Forever Young BBL behandeling? Neem dan contact met ons op.

Laat u behandelen tegen overmatig zweten!

Voor het maken van een afspraak, vult u gewoon het afspraakformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Maak een afspraak

Laat u behandelen en creëer ware schoonheid van binnenuit!

Voor het maken van een afspraak, vult u gewoon het afspraakformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Maak een afspraak